tot einde februari 2024
BTW weg ermee!

With its aggressive modern styling, the GTXx immediately catches the eye. Its sporty look separates it from the “run of the mill” selection of scooters that populate our streets. The bewitching design is the work of the renowned Yacouba styling office, defined by the taut lines sculpting muscular surfaces in the GTXx fairings.

From the perfectly tuned hydraulic suspensions to the precise, incisive steering and light yet rigid chassis, the GTXx’s architecture is designed to make the most of its powerful liquid-cooled engine in complete safety. ABS braking and low-profile tyres ensure grip in all conditions, setting the GTXx apart from the competition with masterful handling and dynamic ride to match its looks.

 

Fully equipped as standard and with a host of practical features, the GTXx could well become your best everyday ally! All you have to do is visit your nearest dealer to find out for yourself!

In terms of equipment, there’s nothing missing: the Keyless system with remote control (lock/unlock / turn indicators on to locate the vehicle). On board, a button opens the boot and fuel filler flap. The windscreen is adjustable. There are two gloveboxes, a large storage compartment under the seat and a USB port on the handlebars.

 

 

De NC-N01 is verkrijgbaar in matt black orange en steel grey fluo. Twee sobere maar trendy kleuren, versterkt met een fel kleurtje die de strakke lijnen van deze compacte roadster benadrukken.

De NC-N01 wordt aangedreven door een motor van de nieuwste generatie: vloeistof gekoelde viertakt eencilinder met 125cc inhoud, een cilinderkop met vier kleppen en een dubbele bovenliggende nokkenas.
Elektronische injectie maakt het mogelijk om zijn vermogen maximaal te benutten en tegelijkertijd het brandstofverbruik tot een minimum te beperken.
Het royale koppel van de motor zorgt voor een snelle acceleratie en is beschikbaar vanaf lage toerentallen!

De NC-N01 is bedoeld om intuïtief en gemakkelijk te zijn. Hij rust op een roostervormig buischassis en een aluminium achterbrug. Een zeer stijf chassis opgehangen door een hydraulische mono-schokdemper en een omgekeerde vork met grote diameter.
Deze set-up zorgt voor een gezond en evenwichtig rijgedrag, waardig aan een motor met grotere cilinderinhoud! Zelfs de extra korte uitlaat onder het motorblok draagt bij aan de algemene balans van de motor.
Door de geringe breedte bij de knieën en de beperkte hoogte van het tweezits zadel kan elke rijder er zich goed op voelen.
De rijhouding is dynamisch zonder vermoeiend te zijn, de rijder zal dit unieke gevoel van één zijn met zijn moto waarderen.
De LED-koplampen en -lampen verlichten efficiënt en bieden een specifieke lichtsignatuur voor de NC-N01.
Het gecombineerd remsysteem accentueert de veiligheid door de fijne afstelling van de remmen en ideale verdeling tussen voor- en achterzijde mogelijk te maken.

 

De MOJITO is compleet nieuw en fris en biedt u een cocktail van kwaliteiten: een modern en heerlijk retro design en een voorbeeldige wegligging ondanks de grootte en het gewicht van de machine! Met een praktische uitrusting en aangedreven door een tonische 50cc 4-takt, is de sprankelende Mojito om veilig van te genieten, in alle weersomstandigheden en zonder enige matiging!

Nu aan promo prijs - 21 % !!!

Deze sportieve scooter is uniek in zijn klasse! Direct geinspireerd door de Italiaanse racemotoren.

deze 125cc versie is de grote broer vd 50 cc , en zal u verbazen door zijn sportieve prestaties en wegligging en sterke remmen ,

deze zijn vanaf heden in de euro 5  norm , dus met injectie
en 4 tackt motor , heel zuinig en betrouwbare scooter .

TOP kwaliteit voor een scherpe prijs deze GPX 125 cc .

Modeljaar 2022 enkel verkrijgbaar in racing blue !

De laatste nieuwe retro scooter van neco , de rialto 50 cc

Deze nieuwe stijlvolle scooter is beschikbaar als brommer in klasse A en klasse B. Ook de 125cc versie is een optie, met rijbewijs B kan u deze prachtige motoscooter berijden. Stijlvolle looks en de nieuwste technologieën gecombineerd met als resultaat dus de Neco Rialto. De Rialto is uitgerust met een EFI euro 5 systeem en voldoet dus aan de strengste normen!

nu voor 1549 euro ipv 1799 euro , op ons showroom model  !!!

 

Deze zomer maak jij heerlijke ritjes ;

De scooter is een middenklasse-model, betrouwbaar en comfortabel tegen zeer lage prijzen. Zijn sobere lijnen, zijn comfort van zitten en rijden behoren tot de beste scooters van zijn categorie, met een onverslaanbare prijs / kwaliteitsverhouding

de azzuro straalt niet enkel italiaanse elegantie en klasse uit maar heeft ook een pittige motor. pure passie in grote stijl en een ongevenaarde look. Met zijn zuinige 4 takt motor verbruikt hij 1,8l met onder het zadel plaats voor een helm .

leverbaar in dark blue , racing green, matt en nardo grey

Prijs = 2199 euro

*** excl rijklaarkost ***

Adres:

KMO De Wallekens 19
9270 Kalken

info@bikestop.be
Tel.: 09 279 68 62

BE0541.625.828

Openingsuren

  • dinsdag: enkel op afspraak 
  • woensdag: 10u - 12u /13u30 - 18u
  • donderdag: 10u - 12u / 13u30 - 18u
  • vrijdag: 10u - 12u / 13u30 - 18u
  • zaterdag: 10u - 14u00
  • zondag, maandag & dinsdag: gesloten