tot einde februari 2024
BTW weg ermee!

Dagelijks traject of avontuur, maar altijd veilig

Aangezien de DTX360 350 een dynamisch frame en gemengde banden heeft, zoals bij een trailtype, kunt u zich gerust ook aan zijwegen wagen. Hij is uitgerust met het recentste ABS-remsysteem van BOSCH (9.1) en een telescopische vork: soepelheid en veiligheid gegarandeerd!

 

Een geprononceerde en gesublimeerde look

Hij lijkt op geen enkele andere scooter uit zijn categorie. Met zijn avant-gardistische stijl, zijn kleurenpatroon en lichtsignatuur zijn alle blikken ongetwijfeld op hem gericht, want al die elementen beklemtonen zijn pit.

 

Stevig van nature uit

De DTX360 350 geeft u het nodige vermogen om over onverharde wegen te rijden telkens als u daar zin in hebt. De DTX – met zijn aluminium wielen van een zuiver design – kreeg specifieke banden voorzien van een profiel met brede noppen, zodat ze de oneffenheden van de weg beter absorberen en het voertuig meer grip en motorische kracht geven.

 

COMFORTABEL

Uitrusting die tegen een stootje kan

De DTX360 350 neemt geen genoegen met compromissen: ledlampen, 2 USB-laadstations, handschoenkastje, opbergruimte met vijzel voor twee helmen, licht, handbeschermers en origineel TCS-systeem (Traction Control System), voor vele aangename momenten op de motor.

Maak het uzelf gemakkelijk

De DTX360 350 is met de nieuwe, door KYMCO ontwikkelde Keyless-generatie uitgerust. Contact aanzetten, stuurinrichting vergrendelen en ontgrendelen, de koffer en het benzineluik openen, … dat alles was nog nooit zo eenvoudig.

Rijd met stijl onder een zonovergoten hemel en kies een van de drie kleuren van de verrassende Like 50. De kleine, lichte en gemakkelijk bestuurbare Like baant zich moeiteloos een weg door het drukke verkeer!

Zijn onberispelijke afwerking, weelderige lijnen en uitgesproken bedieningscomfort zullen u zonder meer verleiden!

De nieuwe elegante Kymco New Like ,  heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten. Een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes.

De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-5 motor is de Like ook nog eens super zuinig !

De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat.

High rigidity frame ontwerp: de dubbele voorstang framebuis zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort.

De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, die een bepaalde betovering aan het moderne design toevoegd. De amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker.

Verder zal de Kymco New Like beschikken over een geheel nieuw vormgegeven en multi-functioneel LCD display, USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank en voor- en achter schijfremmen .

 

De X.TOWN 125i is de ideale scooter van 125 cc voor stadsbewoners die een betrouwbare tweewieler zoeken waarmee ze elke dag opnieuw hun trajecten kunnen afleggen ,

 

UITSTEKENDE PRESTATIES

In alle situaties even vlot

Met zijn reactieve injectiemotor van 125 cc bij laag toerental kunt u in de stad de ideale snelheid halen en vlot over nationale en ringwegen rijden.

DESIGN

Oog voor details

Dankzij zijn unieke X-vormige ledsignatuur en de sportieve en opzienbarende look van een GT 125 cc, maakt de X.TOWN 125i echt het verschil.

 

REMMEN

Rijden zonder zorgen

Dankzij zijn goed uitgebalanceerde CBS-systeem en zijn krachtige remschijven biedt de X.TOWN 125i u onafgebroken veiligheid en comfort.

 

Fantastische rijervaring

Voor een sportieve GT biedt de X.TOWN 125i een opmerkelijk rij- en bedieningscomfort. Zijn compacte uitzicht en goed verdeelde gewicht zullen uw dagelijkse trajecten alleen maar aangenamer maken.

Comfortabele verplaatsingen

De X.TOWN 125i maakt uw dagelijkse leven een stuk aangenamer, dankzij zijn standaarduitrustingen: omhullend windscherm, brede en grote koffer, handschoenkastje met USB-laadstation – stuk voor stuk elementen voor een maximum aan comfort.

De Kymco Agility 12 ,  is het model bij uitstek voor het snelle stadswerk. Maar, ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet. Kymco maakt voor de Agility gebruik van een zeer fraaie 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en een laag verbruik . Het model is verder standaard voorzien van halogeen verlichting voor en wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo een kort mogelijke remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm mogelijk. Het duidelijke dashboard is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die men nodig heeft. Deze Kymco is verder in diverse kleuren en varianten leverbaar.

Ervaar de Agility en laat u verbazen over zijn praktische kanten. De Agility 12 inch FR is buiten een perfecte reisgenoot voor de woon-werker, ook een praktische scooter voor bedrijven. Of men er nou mee wil bezorgen of hem in wil zetten als lesvoertuig, de Agility is van alle markten thuis. Met zijn verhoogde stuurkap wordt er meer beenruimte gecreëerd en een beter zit voor langere mensen. Tevens is de positie van de sleutel veranderd, zodat er niet meer met de knie tegen de sleutel aangestoten kan worden .

Adres:

KMO De Wallekens 19
9270 Kalken

info@bikestop.be
Tel.: 09 279 68 62

BE0541.625.828

Openingsuren

  • dinsdag: enkel op afspraak 
  • woensdag: 10u - 12u /13u30 - 18u
  • donderdag: 10u - 12u / 13u30 - 18u
  • vrijdag: 10u - 12u / 13u30 - 18u
  • zaterdag: 10u - 14u00
  • zondag, maandag & dinsdag: gesloten