tot einde februari 2024
BTW weg ermee!

Beta bromfietsen en moto's , zijn de absolute topper in het sportieve enduro en supermotard segment .

Een rijke historiek sinds 1905 , gekoppeld aan een kwalitatief product met hoogwaardige afwerking , dit aan een concurrentiële  prijs .

Kom alvast de nieuwste 2022 ,  50 en 125cc brom en motorfietsen ontdekken in onze toonzaal !

Vanaf heden is  Bullit Motorcycles , Bluroc Motorcycles. Een naamsverandering die niet alleen de ambitie van ons merk toont, maar ook het merkverhaal scherp stelt. Bluroc zet toegankelijke motorfietsen in de markt, geïnspireerd op iconische modellen en designs. De naam voor dit nieuwe merk is niet toevallig Bluroc. Het is een hommage aan het best presterende model van onze range. Bluroc combineerde een klassieke vintage look met moderne technologie en effende mee het pad voor wat zo kenmerkend zal zijn voor Bluroc Motorcycles. Stuk voor stuk worden het hedendaagse blueprints van iconische motortypes of -stijlen. Het huidige Bluroc model zal in de collectie verder bestaan als Bluroc Legend, het ultieme eerbetoon aan ons icoon.

 

Daarmee lost het nieuwe merk Bluroc alvast een eerste belofte aan zijn toekomstige rijders in. Een Bluroc koop je voor het plezier van het rijden … in een unieke stijl. Die belofte zal nog verder doorgetrokken worden met onze komende special en limited editions. De ultieme vertaling van onze merkbelofte.

 

Al onze iconische modellen belichamen telkens een stijl die bij een bepaalde doelgroep past. Avonturiers, durfals, vrije geesten, rebellen, adrenalinejunkies, levensgenieters … bij elk type rider past wel een model. Dat maakt ons gamma breed en toegankelijk. Ook de prijs en het feit dat je geen extra rijbewijs nodig hebt, maakt Bluroc Motorcycles heel bereikbaar. Eigenlijk maken we de droom om met een motorfiets te rijden werkelijkheid. Maar we maken die droom ook nog eens in stijl waar. Onze iconische modellen werken inspirerend om je motodroom te verwezenlijken.

 

Bluroc, ride the icon.

Brixton 125 cc motorfietsen  , met een eigen design en hoogwaardige afwerking ;

THROWBACK STIJL.
COMPROMISLOOS ONTWERP.
PRECISIE-ENGINEERING.

Dat is waar Brixton Motorcycles voor staat. Gemaakt voor u, want u geeft om wat u rijdt. Met Brixton verover je de straten van deze wereld.

Klassieke “cool” was vanaf het begin onze inspiratie voor Brixton. Deze inspiratie heeft geleid tot de onmiskenbare retro-look. Of het nu een 125, een 250 of een groter model in ontwikkeling is, alles wat we doen heeft dezelfde spirit,

Kwaliteit en compromisloos design bepalen de toon bij Brixton. Ieder zijn ultieme motor – volgens deze slogan ontwikkelen en bouwen we een nieuw type motor. Onmiskenbare en unieke machines met op maat gemaakte specificaties.

De rijervaring is doorslaggevend. En dankzij de precisietechniek biedt Brixton de soepelste rijervaring in zijn klasse. Stap op, open het gashendel en schakel door de versnellingen – Brixton zal je nooit teleurstellen. Als de horizon je enige grens is, is elke richting jouw weg!

Adres:

KMO De Wallekens 19
9270 Kalken

info@bikestop.be
Tel.: 09 279 68 62

BE0541.625.828

Openingsuren

  • dinsdag: enkel op afspraak 
  • woensdag: 10u - 12u /13u30 - 18u
  • donderdag: 10u - 12u / 13u30 - 18u
  • vrijdag: 10u - 12u / 13u30 - 18u
  • zaterdag: 10u - 14u00
  • zondag, maandag & dinsdag: gesloten