tot einde februari 2024
BTW weg ermee!

Bluroc / Bullit

Vanaf heden is  Bullit Motorcycles , Bluroc Motorcycles. Een naamsverandering die niet alleen de ambitie van ons merk toont, maar ook het merkverhaal scherp stelt. Bluroc zet toegankelijke motorfietsen in de markt, geïnspireerd op iconische modellen en designs. De naam voor dit nieuwe merk is niet toevallig Bluroc. Het is een hommage aan het best presterende model van onze range. Bluroc combineerde een klassieke vintage look met moderne technologie en effende mee het pad voor wat zo kenmerkend zal zijn voor Bluroc Motorcycles. Stuk voor stuk worden het hedendaagse blueprints van iconische motortypes of -stijlen. Het huidige Bluroc model zal in de collectie verder bestaan als Bluroc Legend, het ultieme eerbetoon aan ons icoon.

 

Daarmee lost het nieuwe merk Bluroc alvast een eerste belofte aan zijn toekomstige rijders in. Een Bluroc koop je voor het plezier van het rijden … in een unieke stijl. Die belofte zal nog verder doorgetrokken worden met onze komende special en limited editions. De ultieme vertaling van onze merkbelofte.

 

Al onze iconische modellen belichamen telkens een stijl die bij een bepaalde doelgroep past. Avonturiers, durfals, vrije geesten, rebellen, adrenalinejunkies, levensgenieters … bij elk type rider past wel een model. Dat maakt ons gamma breed en toegankelijk. Ook de prijs en het feit dat je geen extra rijbewijs nodig hebt, maakt Bluroc Motorcycles heel bereikbaar. Eigenlijk maken we de droom om met een motorfiets te rijden werkelijkheid. Maar we maken die droom ook nog eens in stijl waar. Onze iconische modellen werken inspirerend om je motodroom te verwezenlijken.

 

Bluroc, ride the icon.

Ontdek alle Bluroc / Bullit modellen in onze catalogus

Adres:

KMO De Wallekens 19
9270 Kalken

info@bikestop.be
Tel.: 09 279 68 62

BE0541.625.828

Openingsuren

  • dinsdag: enkel op afspraak 
  • woensdag: 10u - 12u /13u30 - 18u
  • donderdag: 10u - 12u / 13u30 - 18u
  • vrijdag: 10u - 12u / 13u30 - 18u
  • zaterdag: 10u - 14u00
  • zondag, maandag & dinsdag: gesloten